Блат: 2 яйца - жълтъците, 100 мл мляко от кокос (може а бъде с всякакъв вид друга течност), 1 голяма настъргана ябълка. Пасира се. Добавят се 2 суп. л. кокосово брашно и 2 суп. л. брашно на Шер. Белтъците се разбиват с 1/2 суп. л. захар на пяна. Добавя се и се обърква внимателно с останлата сме.
Изпечения пандишпанен блат се залива с прясно изтискан сок от 1 портокал, докато е горещ.
Суров крем: 1 авокадо (омекнало), 2 банана, 20 меки фурми (обелени), 3 суп. л. брашно рожков.Върху блата се нанася част от крема, в който все още не е добавен рожков и има зеления цвят на авокадото. Поръсва се със смлени орехи. Нарязват се на едри парчета 1 портокал и 1 киви и се редят върху крема.
Към останалата част от крема се добая брашно от рожков и се покриват плътно плодовете и блата отстрани.
Цялата торта се поръсва обилно със смлени орехи.
Няма коментари:
Публикуване на коментар