В сезона на смокините, една прекрасна комбинация за торта с шоколад, орехи и смокини.
Торта с два блата.
Тъмен блат: яйца, банани, брашна от рожков и тапиока, фурми, портокалов сок.
Светъл блат: яйца, банани, брашно от тапиока, фурми, портокалов сок.
Крем: царевично нишесте, захар, оризовобадемова напитка, шоколад за готвене.
Украса и пълнеж между блатовете: орехи и смокини, крем.
Торта с два блата.
Тъмен блат: яйца, банани, брашна от рожков и тапиока, фурми, портокалов сок.
Светъл блат: яйца, банани, брашно от тапиока, фурми, портокалов сок.
Крем: царевично нишесте, захар, оризовобадемова напитка, шоколад за готвене.
Украса и пълнеж между блатовете: орехи и смокини, крем.
Няма коментари:
Публикуване на коментар