Безглутенова торта със суров крем от заквасена сметана и рожков Gluten free cake with sour cream & carob flour

Безглутенова торта със суров крем и мляко.

Блат:
5 яйца, 100 мл прясно мляко, 2 настъргани ябълки, 1 фурми, брашно без глутен за кекс на Техра.

Горещият блат се залива с 150 мл прясно мляко.

Върху блата се нанася малко крем и се нарежда нарязани парчета от 1 киви и 1 протокал.

Суров крем: 1 кофичка заквасена сметана, 1 пакет крема сирене, 1 банан, 1 авокадо, 1 суп.лъжица размекнат мед - пасират се всичко. Постепенно се добавя брашно рожков и се разбърква до получаване на кремообразна смес. Нанася се върху блата с плодовете.

Украса: Настъргва се бял шоколад и се нареждат парченца киви.





 

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...