Торта със суров крем от рожков и кокосов йогурт | gluten-free cake with coconut and carob cream

Тортичка за почивните следобеди с кокосов йогурт/500мл./ и много плодове между двата блата.

Блатове - 3 яйца, брашно, вода, фурми и орехи. Белтъците се разбиват на пяна и се добавят накрая.
Между блатовете - от кокосовия йогурт се нанася слой върху блата. Отгоре се редят банани, портокали и праскови. Горният блат от долната част се намазва с йогурта и се поставя върху плодовете.
Суров крем: Към останалата част от йогурта /270-300 мл/ добавям около 100гр рожков брашно и ги смесвам. Торатата се намазва отгоре и отстрани.
Украса: Поръсва се с 50 гр микс от сурови ядки и плодове.

Tортата е от лятото на юли 2021 г.

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...