Безглутенова торта със сурово кашу | Gluten-free cake with raw cashews

Торта с вкус на кашу и пресни плодове.

Блат: 3 яйца, 50 мл. пр. мляко, Обелена и настъргана голяма ябълка, 15 фурми, 3 суп. л. брашно без глутен за кекс Техра, 1 суп. л. захар.

Горещият блат се залива със сок от 1 портокал. Покрива се със заквасена сметана. Редят се парченца от 1 киви и 1 портокал. Покрива се със суров крем.

Суров крем: 300 мл заквасена сметана, 1 авокадо, 200 гр. сушени кайсии (накиснати предварително за 10 часа в прясно мляко).

Украса: Цели парчета от сурово кашу и настръгано кашу

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...