Безглутенова торта с цедено мляко и къпини gluten-free-cake-blackberries

 Торта с два блата, която направих в края на юни за колегите в работата, с два блата и  с крем от цедено мляко. Без захар.
Блатовете: 4 яйца, 1 банан(по-голям), 12 едри фурми, 60 мл бадемова напитка, кокосово брашно и брашно без глутен за торти на Belvien. Пандишпанено тесто. Пека на средно силна фурна за 20 мин.
Крем: Цедено мляко (1 кофичка Верея и Домлян-висок процент), 20 фурми и 1 пакет сирене Крема.
Между блатовете: Върху долния блат нанесох чисто цедено мляко слой от 0,5 см, плътно наредени кръгли резени банани, нарязани резени от 1 портокал и 1 нектарина, едри орехи (30-40 гр) и накрая покрих с 1/2 от крема. Поставям горния блат и го покривам с останалия крем и отстрани цялата торта. 
Украса: къпини и праскови

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...