Без глутенова торта с цедено мляко и малини gluten free cake yogurt raspberries

 Лятна торта без глутен с цедено мляко и плодовете на сезона малини и праскови. Същата торта е страхотна и с кокосов йогурт.
 Торта с два еднакви блата: 4 яйца, 50 мл течност /пр.мляко, кокосово или вода/, 10-12 фурми, 1 банан, 1 с.л захар /може и без добавена захар/, брашно без глутен за торти на Белвиен /3 с.л/ и 2 с.л какао.

Крем: 1 кг цедено мляко, фурми, сирене крема / на различните фирми са с различно съдържание - някои са с извара, други с топено сирене/
 Между блатовете: Нарязани на парчета портокал и праскова, жълти стафиди и от крема.
Украса: По желание с плод на сезона - малини и жълти стафиди за завършек на тортата.

Тортено забавление!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...