Безглутенова торта с цедено мляко, какао и райска ябълка Gluten free cake with strained yogurt

Торта без глутен с цедено мляко, с два блата, с вкуса на какао и райска ябълка.
 Блат: 4 яйца, 1 банан, 1 ябълка, 60 мл прясно мляко, 3 суп.л кокосово брашно, 1 суп.л. какао, 3 суп.л. кафява захар
Крем 1: 1 банан, 15 фурми, 2 суп.л рожков, 1/2 пакет сирене крема
Крем 2: цедено мляко (общо за цялата торта 4 кофички)
Крем 3: цедено мляко, 3-4 суп.л. какао за сгъстяване, 2 суп.л. кафява захар
Първият блат покривам с крем 1. Реда нарязани 1 портокал (голям), 1/2 райска ябълка и 150 гр  орехи. Покривам ги с част от крем 2.
Вторият блат покривам обилно с цедено мляко.
Украса: 1/2 райска ябълка и крем 3.



Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...