Безглутенова торта със суров крем от кокосово масло Gluten free cake with raw coconut cream

 Торта за любители на смесения вкус на кокос и пресни плодове без захар.
 Блат: 2 яйца, 1 мандарина, 1 банан, 5-6 фурми, една шепа едро нарязани орехи, 3-4 суп.лъжици брашно от тапиока. Пасирам всичко, бяз белтъка на яйцата. Той се прибавя накрая с орехите. Пека на 200 градуса около 20 минути.
Суров крем: 3 големи банана, настъргана средно голяма ябълка, 100 гр омекнало кокосово масло - пасиране.
Слой между блатовете: 1/2 от крема, парченца от  портокал, киви, едро нарязани орехи (80 грама) 
Украса: крем върху цялата торта, половинки праченца от киви от страни на тортата и по ъгъла отгоре, по средата оформено цвете от тънки половинки от кивито, За разкош малко орехи и парченца портокал.
Да ви е вкусно с кокосовото изкушение!!!

Няма коментари:

Публикуване на коментар

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...